Kwaliteit staat voorop!

Hygiëne, kwaliteit, onderhoud en schoonmaak

Planning & data

Naast het transporteren van grondstoffen en afgewerkte producten beschikken wij over uitgebreide expertise op het gebied van planning en gegevensbeheer. De gegevens die we verzamelen tijdens de ritten delen we openlijk met onze klanten. Onze werkwijze is transparant, en we streven naar oplossingen. Samen kunnen we tijd besparen en op een uiterst efficiënte manier te werk gaan. Bij van de Brug Transport maken we gebruik van een transport management systeem van TANS. Dit stelt ons in staat om alle voertuigen te volgen en de verzamelde gegevens te analyseren en te delen.

Onze chauffeurs

Wij hechten veel belang aan de competenties van ons personeel. Elke chauffeur ondergaat een code 95 training die met succes moet worden afgerond. Om de vijf jaar wordt deze basisbevoegdheid vernieuwd door middel van periodieke bijscholing.

Duurzaam rijgedrag gaat verder dan het gebruik van voertuigen die voldoen aan de Euro 6-norm. Ons streven is dat chauffeurs zich bewust worden van hun rijgedrag om alle goederen op een duurzame manier te vervoeren. Daarom ontvangt elke chauffeur wekelijks een rapport op basis van verzamelde gegevens uit de voertuigen. Dit resulteert in zuiniger rijden en minder slijtage, waardoor we gezamenlijk bijdragen aan een duurzame werkomgeving.

Data delen met de klant

Het delen van data met onze klanten is een waarde die Van de Brug koestert. We delen graag onze kennis en analyses, waardoor we gezamenlijk kunnen leren en groeien.

Oog voor klant en planeet

Zo reduceren we onder andere de CO2 uitstoot door het naar beneden brengen van de transportkosten en het slim indelen van de ritten.

Nationaal & internationaal

Wij bedienen klanten in de agrarische sector, zowel nationaal als internationaal, vanuit Midden-Nederland.

Schoonmaak & onderhoud

Wij voeren zelf het onderhoud uit aan ons wagenpark. Aangezien elke chauffeur verantwoordelijk is voor zijn eigen voertuig, kunnen eventuele problemen tijdig worden opgespoord en verholpen. Regelmatig ondergaan alle trekkende eenheden inspectie, onderhoud en reparatie bij de dealer. Daarnaast worden onze trailers eens in de drie maanden naar binnen gebracht voor onderhoud.

Als bedrijf hechten wij waarde aan het schoonhouden van onze voertuigen, zowel de binnen- als buitenkant. Op ons terrein hebben we een speciale faciliteit waar alle voertuigen worden gewassen. Naast het onderhouden van de cabine en de buitenkant van de voertuigen, besteden we ook zorg aan het schoonhouden van de trailers. Hiervoor maken we gebruik van een erkend reinigingsstation waar de interne delen van de getrokken eenheid worden gespoeld.

Hygiëne en kwaliteit

Hygiëne en kwaliteit in het transport is ontzettend belangrijk, zowel voor onszelf als voor onze gewaardeerde klanten. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te handhaven, hebben wij het GMP+ en GMP+ FRA MI105 certificaat behaald. Door middel van de (GMP+) FRA MI105 certificering laten we zien dat we diervoeders op verantwoorde wijze transporteren, met volledig respect voor mens, dier en milieu, en dat we voldoen aan strikte kwaliteits- en hygiëne-eisen.

Onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde ontsmettingsinstallaties, en ons volledige wagenpark voldoet vanzelfsprekend aan alle voorgeschreven hygiëne- en reinigingsrichtlijnen.