Over ons

Familiebedrijf Van de Brug

Over van de Brug Transport

Onze vestiging bevindt zich centraal in Nederland, waardoor we in staat zijn om zowel nationale als internationale klanten op een efficiënte manier van dienst te zijn. Van de Brug Transport heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd als een uiterst betrouwbaar transportbedrijf dat meegroeit met de behoeften van zijn klanten.

In 1995 besloten Gerrit en Evelien om een transportbedrijf op te richten en investeerden ze in een DAF 95 met een Wijnveen bulkoplegger. Na 15 jaar gezamenlijk de onderneming te hebben geleid, trad in 2010 hun zoon Gerco toe tot het bedrijf. Momenteel werken we binnen dit familiebedrijf samen met meerdere enthousiaste medewerkers om aan uw klantbehoeften te voldoen.

Bedrijfsformule & visie

Ons streven is voortdurend uniek te zijn in ons beleid. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren, wat essentieel is om ons werk optimaal uit te voeren. Met korte communicatielijnen en een transparante aanpak zorgen we voor een efficiënte werkwijze. Ons streven naar Lean werken stelt ons in staat om transportkosten te verminderen en de CO2-uitstoot te beperken. Hiermee onderscheiden we ons in de markt.

Als bedrijf leggen we grote nadruk op People, Planet, Profit. In de eerste plaats zijn onze medewerkers en klanten van groot belang. Dankzij hun inzet en betrokkenheid kunnen we op een effectieve manier werken, waarbij zowel mens als milieu profiteren, bijvoorbeeld door het terugdringen van onnodige kilometers. Een nauwe samenwerking met onze klanten draagt bij aan wederzijdse voordelen, wat de duurzame ontwikkeling van beide partijen bevordert.